3 Retters menu (Ikke en del af vores ala carte)​

- Menuforslag 1

Forret - Hjemmelavet hønsesalat med asparges, champignon og ananas. Hertil flutes.

Hovedret - Strandgårdsschnitzel med champignon alá cremesauce og bacon. Hertil braskartofler, ærter og salat.
Dessert - Isbar med 9 slags is, dessertsauce og krymmel.

Pris ved minimum 20 personer, 289,00 kr.

- Menuforslag 2
Forret -
Lakseroulade på salat. Hertil dressing og flutes.
Hovedret - Fyldt svinemørbrad med små hele krydderkartofler, broccolisalat, grøn salat og rødvinssauce.
Dessert -Hjemmelavet cheesecake med solbær på toppen

Pris ved minimum 20 personer, 299,00 kr.

- Menuforslag 3
Forret -
Ferskrøget laks, med flødestuvet spinat og flutes.
Hovedret -
Kalvesteg stegt som vildt, med waldorffsalat, sødt, surt, vildtsauce, hvide og brune kartofler.
Dessert -
Hjemmelavet is med kandiserede valnødder, chokolade og marcipan. Hertil vafler.

Pris ved minimum 20 personer 309,00 kr.

- Menuforslag 4
Forret -
Stegt kylling på salat. Hertil croutoner, karrydressing og flutes.
Hovedret - Kalvecoulotte med halve ovnstegte kartofler. Hertil årstidens grønsager eller rodfrugter samt grøn salat og wiskeysauce.
Dessert - Brownie med rørt vanilleis og bær.

Pris ved minimum 20 personer, 319,00 kr.

Nedenfor ses eksempler på forret, hovedret og dessert til 3-retters menu.​​

Forretter

  • Lakseroulade på salat. Hertil dressing og flutes.
  • Tunmousse på salat. Hertil dressing og flutes.
  • Hvidvinsdampet laks med asparges og rejer. Hertil hummersauce og flutes.
  • Ferskrøget laks med flødestuvet spinat.
  • Rejecoctail med dressing og flutes.
  • Suppe. Vælg mellem asparges, hummer, tomat eller oksekødssuppe. Hertil flutes.
  • Hjemmelavet hønsesalat med champignon, asparges og ananas. Hertil flutes.
  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Stegt kylling på salat. Hertil croutoner, karrydressing og flutes.

​Kartofler

  • Strandgårdsschnitzel med braskartofler. Hertil champinon ala cremesauce, skysauce eller tomat-paprikasauce samt ærter og salat.
  • Kalvesteg stegt som vildt med sødt, surt og waldorffsalat. Hertil vildtsauce, hvide og brunede kartofler.
  • Gammeldags oksesteg med sødt og surt. Hertil perleløg og hvide kartofler samt sauce.
  • Kalvesteg med grønsager, små krydderkartofler og rødvinssauce.
  • Glaseret skinke med tomatsalat, sennep, grøn salat og flødekartofler.
  • Flæskesteg med rødkål, brunede og hvide kartofler samt sauce.
  • Andesteg med rødkål, æbler og svesker. Hertil brunede og hvide kartofler.
  • Fyldt svinemørbrad med små hele krydderkartofler, broccolisalat, grøn salat og rødvinssauce.
  • Stegt kyllingebryst svøbt i bacon. Hertil kompot, halve krydderkartofler, grøn salat og wiskeysauce.
  • Lammekølle med hvidløg og rosmarin. Hertil bønnesalat med valnødder, cherrytomat og balsamico samt grøn salat og sauce.
  • Kalvecoulotte med halve ovnstegte kartofler. Hertil årstidens grønsager eller rodfrugter samt grøn salat og wiskeysauce.
  • Okse eller kalvefilet med små krydderkartofler vendt i basilikum. Hertil bønner og tomatsalat samt grøn salat og bearnaise.

Dessert

  • Hjemmelavet is med kandiserede valnødder, chokolade og marcipan.
  • Hjemmelavet mint-is med after eight-chokolade.
  • Hjemmelavet lakrids-is.
  • Isbar med 9 slags is. Hertil frisk frugt og chokoladesauce.
  • Brownie med rørt vanilleis og bær.
  • Hjemmelavet cheesecake med solbær på toppen.
  • Hjemmelavet chokolade cheesecake med oreo-bund.
  • Hjemmelavet peanutbutter cheesecake.

Har de andre ønsker finder vi ud af det sammen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Ring 54 94 61 07.

Restauration Strandgården I/S
Diget 7, 4983 Dannemare