Alt inklusiv

Menu med alt inklusiv

  • Velkomstdrink med snacks.
  • 3 retters menu eller buffet.
  • Natmad.
  • Kaffe, the og ckokolade.
  • En udskænkning af likør eller cognac.
  • Husets hvid og rødvin fra Sicilien ad libitum.
  • Dessertvin ad libitum.
  • Fri bar med øl, vand og vin.


Ønskes stærk spiritus og alkopops tillægges 50kr pr person.

Pris ved minimum 20 personer 625.-

​​

Se forslag til menu ved alt inklusiv arrangement nedenfor.

3 retters menu og natmad.

Forretter

  • Lakseroulade på salat. Hertil dressing og flutes.
  • Tunmousse på salat. Hertil dressing og flutes.
  • Hvidvinsdampet laks med asparges og rejer. Hertil hummersauce og flutes.
  • Ferskrøget laks med flødestuvet spinat.
  • Rejecoctail med dressing og flutes.
  • Suppe. Vælg mellem asparges, hummer, tomat eller oksekødssuppe. Hertil flutes.
  • Hjemmelavet hønsesalat med champignon, asparges og ananas. Hertil flutes.
  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Stegt kylling på salat. Hertil crutoner, karrydressing og flutes

​Hovedretter

  • Strandgårdsschnitzel med braskartofler. Hertil champinon ala cremesauce, skysauce eller tomat-paprikasauce samt ærter og salat.
  • Kalvesteg stegt som vildt med sødt, surt og waldorffsalat. Hertil vildtsauce, hvide og brunede kartofler.
  • Gammeldags oksesteg med sødt og surt. Hertil perleløg og hvide kartofler samt sauce.
  • Kalvesteg med grønsager, små krydderkartofler og rødvinssauce.
  • Glaseret skinke med tomatsalat, sennep, grøn salat og flødekartofler.
  • Flæskesteg med rødkål, brunede og hvide kartofler samt sauce.
  • Andesteg med rødkål, æbler og svesker. Hertil brunede og hvide kartofler.
  • Fyldt svinemørbrad med små hele krydderkartofler, broccolisalat, grøn salat og rødvinssauce.
  • Stegt kyllingebryst svøbt i bacon. Hertil kompot, halve krydderkartofler, grøn salat og wiskeysauce.
  • Lammekølle med hvidløg og rosmarin. Hertil bønnesalat med valnødder, cherrytomat og balsamico samt grøn salat og sauce.

Som hovedret kan også vælges - (Der pålægges en merpris)

  • Kalvecoulotte med halve ovnstegte kartofler. Hertil årstidens grønsager eller rodfrugter samt grøn salat og wiskeysauce.
  • Okse eller kalvefilet med små krydderkartofler vendt i basilikum. Hertil bønner og tomatsalat samt grøn salat og bearnaise.
  • Har de andre ønsker, finder vi sammen ud af det.

​Dessert

  • Hjemmelavet is med kandiserede valnødder, chokolade og marcipan.
  • Hjemmelavet mint-is med after eight-chokolade.
  • Hjemmelavet lakrids-is.
  • Isbar med 9 slags is. Hertil frisk frugt og chokoladesauce.
  • brownie med rørt vanilleis og bær.
  • Hjemmelavet cheesecake med solbær på toppen.
  • Hjemmelavet chokolade cheesecake med oreo-bund.
  • Hjemmelavet peanutbutter cheesecake.

Natmad

  • Suppe. Vælg mellem Asparges, tomat, hummer eller oksekødssuppe. Hertil flutes.
  • Buffet med brød og pålæg. fx lun leverpostej med champignon og bacon, frikadeller med rødkål og agurkesalat og rullepølse med sky og løg samt skinke med asparges og italiensk salat.
  • Pølsebord med 3 slags pølse, fx sønderjysk, okse og kartoffelspegepølse. Hertil pesto, cornichoner, løg, soltørret tomat, oliven samt rustikt brød og smør.
  • Byg selv hotdog.
  • Byg selv ribbensandwich.
  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Hjemmelavede frikadeller med kold kartoffelsalat.
  • Biksemad toppet med æg, løg og rødbeder. Hertil HP-sauce, engelsk-sauce. rugbrød og smør.
  • Buffet med revet kylling, salat, hjemmelavede croutoner, karrydressing og flutes.
  • Svensk pølseret.

Buffetforslag

Forret - (vælg 1 forret)

  • Lakseroulade på salat. Hertil dressing og flutes.
  • Tunmousse på salat. Hertil dressing og flutes.
  • Hvidvinsdampet laks med asparges og rejer. Hertil hummersauce og flutes.
  • Suppe. Vælg mellem asparges, hummer, tomat eller oksekødssuppe. Hertil flutes.
  • Hjemmelavet hønsesalat med champignon, asparges, hertil ananasrand og flutes.
  • Tarteletter med høns i asparges.

Kød - (vælg 3 slags kød)

  • ​Fyldt mørbrad med soltørrede tomater, æble og bacon. (eller fyld efter ønske)
  • Kyllingefilet vendt i blød ost og svøbt i bacon.
  • Kyllingefilet vend i blødt ost og nødder.
  • Glaseret skinke.
  • Kryddermarinerede ribben.
  • Små strandgårdsschnitzler.
  • Rosastegt oksefilet + 20 kr pr couv.
  • Kalvefilet + 20 kr pr couv.
  • Kalvecoulotte + 20 kr pr couv.

​Kartofler - (vælg 2 slags kartofler)

  • Små hele kartofler med skræl vendt i basilikum.
  • halve krydderkartofler.
  • Hasselbach kartoffel.
  • Bagt kartoffel.
  • Flødekartofler.
  • Kartoffelsalat.
  • bagte rodfrugter med rosmarin.
  • Ovnbagte pestokartofler

Salater og grønt - (vælg 3 salater)

  • Grøn salat med melon eller bær.
  • Tomatsalat.
  • Broccolisalat.
  • grønsagstærter.
  • Bønnesalat med valnødder og tranebær.
  • Pastasalat.
  • Rødbedesalat med valnødder og appelsin,
  • Tzatziki.
  • Coleslaw.

Sauce - (vælg 1 sauce)

  • Rødvinssauce.
  • Bearnaisesauce.
  • Pebersauce.
  • Wiskeysauce.
  • Flødesauce med svampe og rødvin.
  • Tomat og paprikasauce.
  • Skysauce.
  • Champignonsauce.

Hovedretten serveres desuden med flutes of smør.

Dessert - (vælg 1 dessert)

  • Hjemmelavet is med kandiserede valnødder, chokolade og marcipan.
  • Hjemmelavet mint-is med after eight-chokolade.
  • Hjemmelavet lakrids-is.
  • Isbar med 9 slags is. Hertil frisk frugt og chokoladesauce.
  • Hjemmelavet cheesecake med solbær på toppen.
  • Hjemmelavet chokolade cheesecake med oreo-bund.
  • Hjemmelavet peanutbutter cheesecake.
  • Osteanretning med kiks og frugtsalat.

Natmad - (vælg 1 ret)

  • Suppe. Vælg mellem Asparges, tomat, hummer eller oksekødssuppe. Hertil flutes.
  • Buffet med brød og pålæg. fx lun leverpostej med champignon og bacon, frikadeller med rødkål og agurkesalat og rullepølse med sky og løg samt skinke med asparges og italiensk salat.
  • Pølsebord med 3 slags pølse, fx sønderjysk, okse og kartoffelspegepølse. Hertil pesto, cornichoner, løg, soltørret tomat, oliven samt rustikt brød og smør.
  • Byg selv hotdog.
  • Byg selv ribbensandwich.
  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Hjemmelavede frikadeller med kold kartoffelsalat.
  • Biksemad toppet med æg, løg og rødbeder. Hertil HP-sauce, engelsk-sauce. rugbrød og smør.
  • Buffet med revet kylling, salat, hjemmelavede croutoner, karrydressing og flutes.
  • Svensk pølseret.

Restauration Strandgården I/S
Diget 7, 4983 Dannemare