Buffet​

Buffet 1:

1 slags kød, 1 slags kartofler, 2 slags salater, 1 slags sauce.

139.- ved minimum 20 personer.

Buffet 2: 

2 slags kød, 2 slags kartofler, 2 slags salater, 1 slags sauce.

159.- ved minimum 20 personer.

Buffet 3: 

3 slags kød, 2 slags kartofler, 3 slags salater, 1 slags sauce.

179.- ved minimum 20 personer.

Vores buffet er desuden inklusiv smør, flutes og dressing.

​​

Kød

  • Fyldt mørbrad med soltørrede tomater, æble og bacon. (eller fyld efter ønske)
  • Kyllingefilet vendt i blød ost og svøbt i bacon.
  • Kyllingefilet vend i blødt ost og nødder.
  • Glaseret skinke.
  • Kryddermarinerede ribben.
  • Små strandgårdsschnitzler.
  • Rosastegt oksefilet + 20 kr pr couv.
  • Kalvefilet + 20 kr pr couv.
  • Kalvecoulotte + 20 kr pr couv.

​Kartofler

  • Små hele kartofler med skræl vendt i basilikum.
  • halve krydderkartofler.
  • Hasselbach kartoffel.
  • Bagt kartoffel.
  • Flødekartofler.
  • Kartoffelsalat.
  • bagte rodfrugter med rosmarin.
  • Ovnbagte pestokartofler.

​Salater og grønt

  • Grøn salat med melon eller bær.
  • Tomatsalat.
  • Broccolisalat.
  • grønsagstærter.
  • Bønnesalat med valnødder og tranebær.
  • Pastasalat.
  • Rødkålssalat med appelsin og valnødder.
  • Tzatziki.
  • Coleslaw.

Sauce

  • Rødvinssauce.
  • Bearnaisesauce.
  • Pebersauce.
  • Wiskeysauce.
  • Flødesauce med svampe og rødvin.
  • Tomat og paprikasauce.
  • Skysauce.
  • Champignonsauce.

Kolde buffeter

Pølse og ostebord

4 slags pølse

fx. sønderjysk, ålerøget, kartoffel og oksespegepølse.
Hertil cornichoner, løg, soltørrede tomater,
oliven, pesto og sæsonens kompot.
4 slags oste.
fx. Brie, hvidløgssmøreost, gouda og lagret skiveost
med tørret frugt, nødder, honning og druer.
Hertil smør og rustikt brød.​

Pris ved minimum 10 personer 179.-​

​Pølsebord -

4 slags pølse

fx. Sønderjysk, kartoffel, ålerøget og oksespegepølse.
Hertil cornichoner, løg, soltørrede tomater,
oliven og pesto.
Hertil smør og rustikt brød.

Pris ved minimum 10 personer 99.-

Stegt flæsk

Stegt flæsk med hvide kartofler,

persillesauce og rødbeder.

Pris ved minimum 10 personer 125.-​

Buffet

Koldt bord -Hvide sild med løg og karrysalat.
Røde sild med rødløg og kapers.
Lun fiskefilet med citron og remoulade.
Æg med rejer, tomat og mayonaise.
Lakseroulade med dressing.
Mørbradbøf med bløde løg.
Lun leverpostej med champignon og bacon.
3 slags oste.
Brød og smør.

Pris ved minimum 10 personer 179.-

Restauration Strandgården I/S
Diget 7, 4983 Dannemare